MIDEA ALL EASY PRO 3.5 KW MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW

611.00

  • U potpunosti inovativan način čišćenja filtera

    Zahvaljujući 6 okruglih magnetskih konektora gornji filter lako se uklanja i vraća u samo jednom potezu.

    Fleksibilna instalacija

    Za razliku od drugih klima uređaja koji trebaju 15 do 20 cm All easy pro je udaljen od stropa svega 5 cm.

    Karbonski filter

    Eliminira neugodne mirise i nikotinski dim iz prostorije, te hvata sitnije čestice prašine i time sprečava alergije.

    Pozlaćene lamele

    Lamele isparivača i kondenzatora s antikorozivnim premazom produžuju vijek trajanja klima uređaja u specifičnoj radnoj okolini.

    Super gusti filter

    U usporedbi s običnim filterom za prašinu super gusti filter ima veći učinak otklanjanja prašine čak do 50%, a peludi i do 80%.

    Detekcija količine freona

    Unutarnja jedinica alarmira ukoliko dođe do curenja plina iz sustava ili ukoliko ima viška freona u sustavu.

    Horizontalni i vertikalni swing

    Automatskim pomicanjem krilaca horizontalno (gore-dolje) i vertikalno (lijevo-desno) za ravnomjernu distribuciju zraka po cijeloj prostoriji.

    Grijač kompresora

    ovaj grijač služi za zagrijavanje kompresora prilikom pokretanja kako bi se riješili utjecaja vanjske hladnoće i pripremili kompresor za topli start u djeliću sekunde.

    Timer

    Timer se može podesiti da pokrene i zaustavi klima uređaj u bilo kojem trenutku unutar 24 sata.

    Memorija položaja klapne

    Klapne će se automatski postaviti u isti položaj u kojem su bile posljednji put kada je klima uređaj isključen.

    Noćni način rada

    Klima uređaj će automatski dizati temperaturu (u hlađenju) ili spuštati temperaturu (u grijanju) 1°C po satu kroz prva dva sata rada. Nakon toga temperatura ostaje ista, a klima uređaj se nakon 5 sati rada automatski gasi.

    iClean tehnologija

    Klima uređaj pomoću automatskog zamrzavanja i zatim brzog odmrzavanja, ispire prašinu, plijesan i masnoću koje mogu uzrokovati neugodne mirise kada se uhvate za isparivač. Unutarnji ventilator zatim nastavlja raditi kako bi osušio isparivač te tako spriječio razvoj plijesni i održao čistoću unutrašnjosti uređaja i visoku razinu performansi.

    Slijedi me

    Pomoću osjetnika temperature u daljinskom upravljaču koji reagira na toplinska opterećenja u prostoriji uređaj sam regulira temperaturu u prostoriji kako bi korisniku bilo ugodnije.

    8C grijanje

    U grijanju klima se može podesiti na temperaturu 8°C što omogućuje održavanje te temperature u prostoru i sprečava smrzavanje unutar prostora. Posebno pogodno za kuće u kojima se ne boravi u zimskim danima.

    Funkcija Wind Avoid Me

    Pomoću daljinskog upravljača podesite smjer puhanja kako hladan zrak ne bi puhao direktno u vas.

    Grijač tavice kondenzata

    grijač od nehrđajućeg čelika brzo rastapa i uklanja snijeg i led s vanjska jedinica, osiguravajući stabilni kapacitet grijanja.

    ECO funkcija

    Klima uređaji primjenjuju inovativni ECO način rada u svrhu uštede energije. Pritiskom na gumb klima uređaj će raditi u 8-satnom režimu koji štedi 60% energije u odnosu na normalni način rada.

    Automatski restart

    Ako za vrijeme rada nestane struje, uređaj će se ugasiti. Nakon povratka struje automatski se vraćaju postavke spremljene u memoriji uređaja.

    Odvod kondenzata na dvije strane

    Odvod kondenzata lako je spojiti lijevo ili desno na priključak u unutarnjoj jedinici.

    Libela

    na montažnom limu unutarnje jedinice olakšava i ubrzava proces montaže unutarnje jedinice.

    Turbo način rada

    Kada radi u turbo načinu rada klima uređaj će postići zadanu temperaturu u najkraćem mogućem vremenu.

    1W standby

    Inteligentna on-off tehnologija omogućuje da klima uređaji automatski prelaze u način rada koji čuva energiju kada su u standby-u, što rezultira padom potrošnje energije s uobičajenih 5 W na 1 W, dakle 80% – 90% energije se očuva.

    Hitna funkcija

    Dogodi li se greška ili problem na osjetniku temperature, standardni klima uređaj će prikazati kod greške i odmah se zaustaviti, dok će ovaj klima uređaj prikazati pogrešku i nastaviti rad, u slučaju da je klima uređaj hitno potreban.

    Niska temp. hlađenja

    Posebno dizajniran PCB otporan je na niske temp., a brzina ventilatora vanjske jedinice može se mijenjati automatski prema temp. kondenzacije. Klima se može pokrenuti u hlađenju čak i kada su vanjske temperature do -15°C.

    WiFi upravljanje

    Upravljanje i podešavanje klima uređaja putem aplikacije na vašem pametnom telefonu.

    5 brzina ventilatora vanjske jedinice

    Broj brzina vanjskog ventilatora povećao se s 2 na 5 brzina, što osigurava udobniji rad i uštedu.

    12 brzina ventilatora unutarnje jedinice

    12 brzina unutarnjeg ventilatora osiguravaju ugodniji protok zraka.

    1-100 brzina ventilatora unutarnje jedinice

    Podešavanjem brzina unutarnjeg ventilatora od 1-100% osigurava se ugodniji protok zraka (putem mobilne aplikacije).

    Ionizator

    prednost ionizatora u klima uređaju je mogućnost stvaranja prirodnog i osvježavajućeg zraka u vašem domu. Anioni u zraku smanjuju stres, pomažu metabolizmu, stimuliraju cirkulaciju, poboljšavaju funkciju pluća i sprečavaju bolesti pluća poput astme.

    Bio filter

    Sastoji se od eko filtera koji zadržava vrlo male čestice prašine, bakterija i mikroorganizama, te od bioloških enzima koji eliminiraju do 95% bakterija. A do 99% prašine ostaje zarobljeno u filteru, te je vrlo učinkovit način sterilizacije.

Česta pitanja:

Idealan klimatizacijski sustav ovisi o čimbenicima kao što su veličina vašeg doma, proračun i osobne preferencije. Uobičajene opcije uključuju split sustave, kanalske sustave i prijenosne jedinice. Naši stručnjaci mogu procijeniti vaše potrebe i preporučiti najprikladniji sustav za vaš dom.

Kapacitet hlađenja određen je veličinom prostora koji želite hladiti. Čimbenici kao što su dimenzije prostorije, izolacija i prozori igraju važnu ulogu. Naš tim vam može pomoći u izračunavanju odgovarajućeg kapaciteta hlađenja kako biste osigurali učinkovito i učinkovito hlađenje za vaše specifično područje.

Ocjene energetske učinkovitosti mjere se pomoću SEER (sezonski omjer energetske učinkovitosti) ili EER (omjer energetske učinkovitosti). Više SEER ili EER ocjene ukazuju na veću energetsku učinkovitost. Preporučljivo je odabrati sustav s višom ocjenom kako biste maksimalno povećali uštedu energije i smanjili operativne troškove.

Redovito održavanje filtara ključno je za optimalnu učinkovitost. Filtre za jednokratnu upotrebu općenito treba mijenjati svaka 1-3 mjeseca, dok filtere za višekratnu upotrebu treba čistiti prema uputama proizvođača. Čisti filtri poboljšavaju protok zraka i održavaju dobru kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru.

Ispravna instalacija ključna je za učinkovit i siguran rad klimatizacijskog sustava. Dok neke prijenosne jedinice dopuštaju instalaciju “uradi sam”, preporuča se angažirati profesionalca za instalaciju podijeljenog ili kanalskog sustava. Profesionalci imaju stručnost kako bi osigurali odgovarajuću veličinu, smještaj i veze za optimalnu izvedbu.

Da, lokalne vlasti ili energetske tvrtke mogu ponuditi popuste, poticaje ili porezne olakšice za kupnju energetski učinkovitih klimatizacijskih sustava. Naš tim može pružiti informacije o svim dostupnim poticajima kako bi vam pomogao da napravite isplativ izbor.