O NAMA

VIJERUJE NAM VIŠE OD 1000 KLIJENATA

Dobro došli na stranicu naše tvrtke – Vašeg pouzdanog partnera za klima uređaje. Naša firma se bavi prodajom, montažom, servisom i popravkom klima uređaja. Usluge prodaje pružamo diljem predivne naše Hrvatske, dok za montažu, servis i popravke pokrivamo široko područje Zagrebačke i Zadarske županije.
 
Naša tvrtka, koja neprekidno posluje već pet godina, doživjela je eksponencijalni rast u posljednje dvije godine zahvaljujući našem nepokolebljivom predanosti kvaliteti, pouzdanosti i izvrsnoj usluzi korisnicima. S ponosom možemo reći da smo izgradili reputaciju tvrtke kojoj se može vjerovati i koja stoji iza svojih proizvoda i usluga.
 
Raspolažemo s dva stručna tima za usluge na području Zagrebačke i Zadarske županije koji su uvijek na raspolaganju za sve vaše potrebe vezane za klima uređaje. Naši stručnjaci su obučeni da pružaju izvanrednu uslugu, bez obzira da li je riječ o montaži novog sustava, redovnom servisiranju ili hitnom popravku.
 
Zahvaljujemo Vam na posjeti našoj stranici i veselimo se pružanju naših usluga kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe za klimatizacijom. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili zahtjeve, ne oklijevajte nas kontaktirati. Uvijek smo ovdje za vas!
 
 

MONTIRAMO PREKO 500 KLIMA UREĐAJA GODIŠNJE

Eskimo, Eskimo Zadar, Klima, Klima Centar, Klima Centar Eskimo, Zadar, Servis, Montaža, Popravak, Prodaja

5+

Godina iskustva

Zašto odabrati nas?

Usredotočeni na brzo i efikasno obavljanje poslova

Naša predanost vremenskim rokovima i visokoj produktivnosti osigurava da poslovi budu obavljeni na vrijeme s visokim standardom kvalitete.

Česta pitanja:

Idealan klimatizacijski sustav ovisi o čimbenicima kao što su veličina vašeg doma, proračun i osobne preferencije. Uobičajene opcije uključuju zidne, podne i stropne split sustave. Naši stručnjaci mogu procijeniti vaše potrebe i preporučiti najprikladniji sustav za vaš dom.

Kapacitet hlađenja određen je veličinom prostora koji želite hladiti ili grijati . Čimbenici kao što su dimenzije prostorije, izolacija i pozicija unutarnje jedinice igraju važnu ulogu. Naš tim vam može pomoći u izračunavanju odgovarajućeg kapaciteta hlađenja kako biste osigurali učinkovito hlađenje za vaše specifično područje.

Redovito održavanje filtara ključno je za optimalnu učinkovitost. Filtre za jednokratnu upotrebu općenito treba mijenjati svaka 1-3 mjeseca, dok filtere za višekratnu upotrebu treba čistiti prema uputama proizvođača. Čisti filtri poboljšavaju protok zraka i održavaju dobru kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru.

Ispravna instalacija ključna je za učinkovit i siguran rad klimatizacijskog sustava. Dok neke prijenosne jedinice dopuštaju instalaciju “uradi sam”, preporuča se angažirati profesionalca za instalaciju podijeljenog ili kanalskog sustava. Profesionalci imaju stručnost kako bi osigurali odgovarajuću veličinu, smještaj i veze za optimalnu izvedbu.

Preko 15 visokokvalitetnih brendova

Broj telefona:

+385 95 151 0201

Email:

eskimoklime@gmail.com

Radno vrijeme:

Pon - Sub: 08:00 - 20:00
Ned: Samo hitni slučajevi